Sonja Roesink is de vrouw achter SOOS, een klein imperium met bohemian en vrouwelijke sieraden die ze stuk voor stuk als kleine cadeautjes opstuurt, ingepakt met lintjes en mooi papier.

Hoe is SOOS ontstaan ?

"Creatief ben ik al sinds ik een potlood kan vasthouden. Tekenen, schilderen, ik hou er allemaal van, maar heb er helaas niet meer de tijd voor. De laatste 10 jaar ben ik vooral bezig met sieraden. Het SOOS label startte ik in 2005. Mijn werkplek is een grote, bonte verzameling van kistjes en kastjes vol met de allermooiste materialen van halfedelsteen tot aan vintage  kralen. Zeven jaar geleden stapte ik op een Douglas Parfumerie af en vroeg of zij mijn sieraden wilden verkopen, en het antwoord was Ja! Vervolgens heb ik in aan mijn keukentafel in Leusden workshops gegegeven. Ongeveer 5 jaar geleden heb ik de webshop geopend. Via www.mijnwebwinkel.nl. Al mijn tijd en energie heb ik in de webshop gestoken, reden waarom ik moest stoppen met de "keukentafel" workshops."

Waar haal je je inspiratie vandaan?

"Mijn inspiratie komt veelal van Amerikaanse blogs en van de materialen die ik in mijn handen krijg. Ook van buitenlandse reizen, vooral van landen waar altijd de zon schijnt!  Maar voornamelijk van de enorme aantallen sieraden die ik door de jaren heen al gemaakt hebt. Zelf draag ik graag oudgouden sieraden. Meerdere kettingen tegelijk en ik heb een enorme liefde voor armbandjes!"

Wat zijn de toekomstplannen?

Gewoon blijven waar ik nu ben. De webshop mag een kleintje blijven, het contact met mijn klanten vind ik enorm belangrijk. Ook heb ik het geven van workshops weer opgepakt. Wil je op de hoogte blijven dan raad ik je aan om mijn Facebook SOOSjewelry of instagram te volgen. Deze openbare pagina wordt iedere dag ververst met allerlei tips en nieuwe sieraden. Er valt ook wel eens wat te winnen!"

 

{ combinatie van het FLOW interview en aangevuld met nieuwe informatie}

© 2008 - 2021 SOOSjewelry | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel