Algemene voorwaarden

Bij bestelling gaat de koper akkoord met de algemene voorwaarden.
Bij bestellingen buiten Nederland wordt contact opgenomen met de klant ivm met afwijkende bezorgkosten.

Levering

SOOS sieraden zijn gelimiteerd om de exclusiviteit te waarborgen. Het kan voorkomen dat het door u bestelde artikel niet meer voorradig is.

Bezorgen.

SOOS laat de bestellingen bezorgen door TNT post. Als de bezorger het pakje niet kan afleveren op het gewenste adres dan zal hij een bericht achterlaten waar het betreffende pakje kan worden opgehaald. Bij bezorging door TNT post zijn de bezorgvoorwaarden van TNT post van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en SOOS kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade/onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn dan dient de koper direct contact op te nemen met SOOS middels email. info@bysoos.nl) Wanneer SOOS de bestelling aflevert op het adres van uw klant,werknemer,vriendin of familie enz. dient de ontvanger contact met u op te nemen, in geval van beschadiging.

Bezorgkosten.
De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten, tenzij anders vermeld wordt. Verzendkosten kunnen berekend worden bij producten die door SOOS worden ingekocht. U zal dat terugvinden in de product omschrijving.


Privacy

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van SOOS.Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt en zijn uitsluitend bedoelt voor de het onderhouden van de klantrelatie.

Retourneren

Correspondentie vooraf via info@bysoos.nl
Voor al uw aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. In deze periode kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. Retourneren gaat via TNT post. SOOS stort na ontvangst het bedrag terug incl. de bezorgkosten.
Vermeldt duidelijk Uw naam adres woonplaats en banknummer bij de retourzending. Wij behouden ons het recht voor om in het geval van door u veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen, eventuele kosten in rekening te brengen.

Betaling

Bij SOOS kunt u op de volgende manieren betalen :

Betaling vooraf.
U maakt het totaal bedrag over op rekeningnummer 1009.98.399 Rabobank te Leusden onder vermelding van het ordernummer en naam. Vervolgens zullen wij uw bestelling verwerken.

Ideal via Mollie BV

Paypal



(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2008 - 2022 SOOSjewelry | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel