The S.O.O.S Candle Factory

est. April 2019

Naast armbandjes ben ik fan van geurkaarsen. In mijn atelier brandt er altijd wel eentje. Alleen waren de anderen daar niet zo blij mee. Ik ben eens gaan lezen waarom de ene geniet van geurkaarsen en de ander hard wegrent. Blijkt dat er in veel geurkaarsen synthetische geurstoffen zijn verwerkt. Nou zeg.... waarom wist ik dat niet!

Zo is een nieuw plannetje snel gesmeed. Ik ben er samen met een heel testpanel ingedoken en hebben wij 9 heerlijke geurkaarsen ontwikkeld. Clean & Eco friendly. Wij gebruiken alleen essentiele olie of natuurzuivere parfumolie, no toxic stuff meer!

Dus iedereen is weer blij, niet meer misselijk en hoofdpijn vrij. Onze favoriet : De Bergamotti! Wij genieten van onze eigen stijlvolle geurkaarsen. De amberkleurige apothekerspot geeft een warme sfeer.

Wil jij deze geurkaarsen in jouw winkel verkopen? Kijk dan eens op onze groothandel website :

www.thesooscandlefactory.nl

Ben jij een consument? Klik dan hier : 

https://www.bysoos.nl/c-4867031/geurkaarsen/

Naast de biologische en heerlijke bloemenolie gebruiken wij ook koolzaadwas. Onze kaars is gemaakt van 100% koolzaadwas, afkomstig uit Duitsland. Koolzaadwas zorgt voor een langzame verbranding zodat je lang kan genieten van onze kaars. Het katoenen lontje brandt schoon. Wij adviseren je onze " How to handle this candle " kaart goed te lezen om lang te genieten van de geurkaars.

In tegenstelling tot sojawas, wat veelal uit Amerika komt, hoeft onze was maar een korte afstand te overbruggen. How about your carbon footprint :D ?

Meer lezen? Check our website : www.thesooscandlefactory.nl 

Liefs Sonja

ps. Armbandjes zijn alleen op www.bysoos.nl te koop. Niet voor wederverkoop.

© 2008 - 2020 SOOSjewelry | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren